Автоновини

Голуб врятував водія від штрафу за перевищення швидкості

Голуб врятував водія від штрафу за перевищення швидкості

У Німеччині водій зміг уникнути штрафу за перевищення швидкості з дорожньої камери. У момент фіксації порушення голуб потрапив на знімок і закрив обличчя автомобіліста. Про це повідомляється в Facebook місцевої поліції. За законами Німеччини, якщо на фотографії не видно водія, штраф йому не призначається.

Інцидент стався в місті Ферзен. Водій рухався зі швидкістю 50 км / год по трасі з дозволеною швидкістю 30 км на годину. Штраф за це порушення в Німеччині становить 105 євро.

«Ми сподіваємося, що порушник оцінить цей «знак згори» і зробить для себе правильні висновки в майбутньому», – розповів представник місцевої поліції.

Раніше на заході Німеччини дорожня камера зафіксувала перевищення швидкості голубом. Птах пролетів по вулиці міста Бохольд зі швидкістю 45 км на годину. За німецькими законом автомобіль може рухатися по дорозі в житловому секторі зі швидкістю в 30 км на годину. В результаті, порушення швидкісного режиму було зафіксовано комплексом фотовідеофіксації і голубу був виписаний штраф у розмірі 25 євро. Інцидент стався ще в лютому нинішнього року. Місцева влада заявила, що такий тривалий час знадобився їм для вивчення знімка.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook