Автоновини

Honda випустить 650-потужну версію суперкара NSX

Honda випустить 650-потужну версію суперкара NSX

Компанія Honda веде розробку нової топової версії гібридного суперкара NSX другого покоління, яка отримає традиційне позначення Type R. Прем’єра автомобіля відбудеться восени 2019 року на мотор-шоу в Токіо, повідомляє Forbes.

За попередніми даними, сумарна віддача агрегатів модернізованої силової установки складе близько 650 кінських сил. Зокрема, інженери змінять програму управління електричними моторами, а також поміняють налаштування шасі. Нарешті, новинка отримає аеродинамічні елементи від гоночного суперкара NSX GT3.

Стандартний Honda NSX другого покоління оснащується гібридною силовою установкою, до складу якої входить 3,5-літрова твін-турбо «шістка», три електромотори і дев’ятиступінчастий «автомат». Сумарна віддача агрегатів становить 573 кінські сили. Суперкар здатний розганятися з місця до 100 км / г приблизно за три секунди, а його максимальна швидкість складає 307 км на годину.

Раніше повідомлялося, що Honda NSX наступного покоління може отримати версію з повністю електричною силовою установкою, віддача якої перевищує 1000 кінських сил. Технології для нового NSX запозичать у гоночного автомобіля Acura SH-AWD EV, який на торішній гонці Пайкс-Пік посів третє місце в загальному заліку. Купе оснащене чотирма електричними двигунами, здатними змінювати тягу незалежно для кожного з коліс, і комплектом акумуляторів ємністю 70 кВт · год. Сумарна віддача агрегатів перевищує 1000 к. с. і 800 Нм крутного моменту.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook