Автоновини

SsangYong оновив кросовер Tivoli

SsangYong оновив кросовер Tivoli
Фото: SsangYong

Компанія SsangYong представила рестайлінговий компактний кросовер Tivoli. Модель отримала новий двигун, злегка змінену зовнішність і повністю цифрову приладову панель.

Спереду автомобіль можна відрізнити від попередника завдяки модернізованій радіаторній решітці, іншим головним фарам, зміненим повітрозабірникам і новим протитуманним ліхтарям з потрійними блоками. Ззаду можна виявити змінені ліхтарі і інший бампер.

SsangYong оновив кросовер Tivoli

Усередині з’явилася повністю цифрова приладова панель діагоналлю 10,25 дюйма, а також інший дев’ятидюймовий сенсорний дисплей мультимедійного комплексу. Крім того, дизайнери змінили передню консоль, а також встановили нове рульове колесо і селектор трансмісії.

Кросовер буде доступний з новим 1,5-літровим наддувним бензиновим двигуном, характеристики якого поки не називаються. Крім того, автомобіль буде пропонуватися з дизельним агрегатом.

SsangYong оновив кросовер Tivoli

У Південній Кореї продажі оновленого SsangYong Tivoli стартують на початку літа. Ціни на кросовер будуть починатися від 16,7 млн вон (близько 368 тис. гривень).

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook