Автоновини

Оновлений Skoda Superb показали на відео

Оновлений Skoda Superb показали на відео
Фото: Skoda

Skoda опублікувала перший тизерний відеоролик оновленого Superb. Офіційна прем’єра новинки відбудеться в кінці травня на чемпіонаті світу з хокею в Братиславі. За попередніми даними, в Україну оновлений Superb приїде цієї осені.

Судячи з ролику, автомобіль вперше отримає світлодіодні матричні фари. Також машину укомплектують світлодіодними протитуманними фарами і модернізованими фарами з динамічним покажчиком повороту в стилі Kamiq. Також рестайлінговий Superb отримав систему Coming / Leaving Home. Ця функція включає фари і ліхтарі на нетривалий час після замикання, або відмикання автомобіля за допомогою брелока, для більш зручного шляху до машини.

Автомобіль буде доступний в кузові ліфтбек і універсал. Від дорестайлінгової машини Superb буде відрізнятися іншою оптикою, агресивними бамперами і новою решіткою радіатора. У машини з’являться видозмінені ліхтарі, з’єднані новою хромованою лінією. Судячи з раніше опублікованих шпигунських фотографій, в салоні оновленого Superb встановлять нову приладову панель і великий дисплей мультимедійної системи. Ряд систем безпеки новинка запозичить у Passat.

Машину можна буде придбати з новим 1,5-літровим чотирициліндровим бензиновим турбоагрегатом з функцією відключення двох циліндрів при невеликих навантаженнях. Крім цього в Європі новинку запропонують з гібридною силовою установкою. До її складу увійде 1,4-літровий бензиновий двигун з чотирма циліндрами і електромотор. Потужність такої версії автомобіля складе 220 кінських сил. На одній електротязі машина зможе проїхати близько 55 кілометрів.

З якими моторами Superb буде пропонуватися на українському  ринку, поки невідомо.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook