Автоновини

Перший електричний Porsche отримає чотири цифрових дисплея

Перший електричний Porsche отримає чотири цифрових дисплея

В інтернеті з’явилися перші фотографії інтер’єру першого серійного електрокара Porsche – Taycan. Знімки салону автомобіля опублікували на Porsche Taycan Forum.

Судячи із зображень, в салоні у електромобіля буде мінімум чотири великих дисплея, в тому числі повністю цифрова приладова панель, а також сенсорний екран на центральній консолі. В цілому інтер’єр серійного автомобіля наминає салон прототипу 2016 року, проте виглядає не настільки футуристичним.

Що стосується зовнішнього вигляду, то товарний Porsche Taycan практично не буде відрізнятися від прототипу Mission E, представленого в 2016  на Паризькому автосалоні. При цьому товарний електрокар отримає стандартні задні двері замість задньопетельних, а також обзаведеться злегка зміненим аеродинамічним обвісом.

Перший електричний Porsche отримає чотири цифрових дисплея

Porsche Taycan встане на конвеєр в кінці 2019 року. Його оснастять двома електричними моторами (на передній і задній осі), схожими з тими, що використовуються на гібридному спортпрототип Porsche 919 Hybrid. Двигуни, сумарна віддача яких складе 600 к. с., працюватимуть разом з бортовою 800-вольтовою системою.

Електрокар зможе прискорюватися з місця до 100 км / год за 3,5 секунди, а його запас ходу без підзарядки складе близько 500 кілометрів. При використанні спеціальної системи швидкої підзарядки 15 хвилин виявиться досить, щоб Taycan зміг проїхати до 400 кілометрів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook