Автоновини

Volkswagen розробить кросовер T-Sport на базі нового Polo

Volkswagen розробить кросовер T-Sport на базі нового Polo
Фото: Volkswagen

У 2020 році Volkswagen збирається вивести на ринки країн, що розвиваються, маленький кросовер T-Sport, який розділить основні вузли і агрегати з моделлю Polo нового покоління. Про це повідомляє індійське видання Autocar.

Новинку побудують на модульній платформі MQB-A0, що лежить в основі як нового Polo, так і седана Virtus для американського ринку (Polo Sedan). За попередніми даними, Volkswagen T-Sport, який розташується на одну сходинку нижче за модель T-Cross, отримає трициліндровий бензиновий турбомотор робочим об’ємом 1 літр і потужністю 115 кінських сил.

Крім того, буде доступний 1,6-літровий атмосферний агрегат потужністю близько 120 кінських сил. Мотори зможуть працювати в парі з п’ятиступінчастою механікою, або з шестидіапазонним «автоматом».

На даний момент найменшим кросовером марки Volkswagen є T-Cross, представлений в жовтні 2018 року. Модель створена на тому ж модульному шасі MQB-A0 з поперечним розташуванням двигуна, яке використовується, зокрема, на хетчбек Polo шостого покоління. Довжина автомобіля склала 4,11 м, а розмір колісної бази дорівнює 2,56 метра.

У лінійку моторів увійшли трьохциліндровий двигуни об’ємом 1 літр з потужністю 95 і 115 сил, а також 1,4-літрова «турбочетвірка», що видає 150 кінських сил. Крім того, буде доступний 95-потужний дизель об’ємом 1,6 літра.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook