Автоновини

Кросовер Jaguar E-Pace представив нову модифікацію Chequered Flag

Кросовер Jaguar E-Pace представив нову модифікацію Chequered Flag
Фото: Jaguar Land Rover

Jaguar представив спеціальну модифікацію Chequered Flag для моделі E-PACE, яка має особливий дизайн та оновлені стандартні функції.  Jaguar E-PACE – це втілення швидкості, точності та продуктивності у формі компактного кросовера.

Jaguar оголосив про доповнення модельної лінійки кросовера E-PACE спеціальною модифікацією Chequered Flag. Унікальний преміум-дизайн та оновлені стандартні функції допомагають автомобілю забезпечувати саме той рівень швидкості, точності та продуктивності, який клієнти очікують від компактного кросовера.

Бокові надписи Chequered Flag та 19-дюймові диски кольору Satin Dark Grey неодмінно звертають на себе увагу. Спеціальна модифікація доступна у трьох кольорах кузова: Photon Red, Corris Grey і Yulong White. Накладки на пороги з емблемою Chequered Flag, шкіряні сидіння кольору слонової кістки прошиті червоною ниткою підкреслюють преміальний статус автомобіля.

Спеціальна модифікація Chequered Flag моделі E-PACE випускається із вичерпним переліком стандартних функцій, таких як підігрів передніх сидінь, панорамний дах, 12.3-дюймовий кольоровий інтерактивний дисплей водія, кермо R-Dynamic, чорні алюмінієві перемикачі швидкості під кермом та оббивка стелі салону у кольорі слонової кістки.

Яскравий дизайн спеціальної модифікації Chequered Flag забезпечують R-Dynamic бампери в стилі R-Dynamic кольору кузова, подвійні вихлопні труби та світлодіодні фари у формі J-blade. А двері багажного відсіку з електроприводом та функція безключового доступу робить автомобіль ще більш зручним.




Модифікація Chequered Flag доступна як із дизельним двигуном потужністю 150 к.с та 180 к.с. у повнопривідній версії, так і бензиновим двигуном потужністю 200 к.с. та 249 к.с. у повнопривідній версії.

Директор по дизайну Jaguar Ян Каллум прокоментував:

«Перший компактний кросовер Jaguar успішно поєднав у собі ДНК спорткару із меншою, більш універсальною зовнішністю. Це не тільки відкриває Jaguar для нової аудиторії, це відрізняє всю родину Jaguar PACE. Із додаванням спеціальної модифікації Chequered Flag, лінійка Jaguar E-PACE пропонує ще ширший вибір ніж будь-коли».

Кросовер Jaguar E-Pace представив нову модифікацію Chequered Flag

Технологія Adaptive Dynamics забезпечує покращену керованість і контроль коливань кузова. Під час руху автомобіль кожні десять мілісекунд розраховує потрібну демпфуючу силу та контролює рух кожні дві мілісекунди. Це дозволяє автомобілю швидко реагувати на команди водія або зміну дорожнього покриття, забезпечуючи кращий контроль та мінімізуючи крен кузова.

Власники можуть персоналізувати свій Jaguar E-PACE широким асортиментом аксесуарів. До них входять декілька популярних універсальних і практичних функцій, на додаток до нових комплектацій для домашніх тварин, які гарантують їхнє безпечне та комфортне перевезення.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook