Автоновини

Citroen випустить флагманський седан в 2021 році

Citroen випустить флагманський седан в 2021 році
Фото: Citroen

Компанія Citroen приступила до розробки нового флагманського седана. Про це повідомляє AutoExpress з посиланням на генерального директора Citroen Лінду Джексон. За її словами зараз «ідеальний» час для випуску такого автомобіля.

Глава Citroen зазначила, що новий флагман вийде особливим і «дещо іншим», несхожим на конкурентів. Очікується, що виробництво седана розпочнеться в 2021 році.

Новинку побудують на платформі EMP від ??PSA Group. На даний момент це шасі використовують Opel Grandland X і Peugeot 508. Дана архітектура підтримує установку на машині електромоторів і гібридних систем.

У модельній лінійці бренду новинка повинна замінити автомобілі С5 і C6. Очікується, що великий седан запозичить деякі стилістичні рішення у концепт-кара Cxperience, представленого восени 2016 року на Паризькому автосалоні. Довжина прототипу склала 4,85 м, висота – 1,37 м, а розмір колісної бази дорівнює трьом метрам.

Citroen випустить флагманський седан в 2021 році

Вся інша інформація про автомобіль поки тримається в секреті. Концепт Citroen Cxperience оснастили гібридною силовою установкою, до складу якої увійшов бензиновий двигун потужністю близько 200 к.с., 110-потужний електромотор, восьмиступінчастий “автомат” і комплект акумуляторів. Виключно на електротязі Citroen Cxperience може проїхати до 60 кілометрів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook