Автоновини

Призначено нового голову Jeep

Призначено нового голову Jeep

Новим президентом компанії Jeep призначений 51-річний Крістіан Меньє. Це рішення було ухвалене радою директорів концерну. Топ-менеджер вже приступив до виконання своїх нових обов’язків. Основне завдання Меньє – допомогти закріпитися бренду на глобальному ринку.

До цього Меньє займав посаду керівника Infiniti. На цій посаді він працював з січня 2019 року, коли компанію залишив Роланд Крюгер. Також Меньє встиг попрацювати на різних посадах в Ford, Land Rover і Nissan. Посаду глави Jeep раніше займав гендиректор Fiat Chrysler Automobiles Майк Менлі.

З чим пов’язані ці перестановки, поки не повідомляється. Однак в Infiniti вже заявили, що це не має ніякого відношення до ситуації з Карлосом Гоном, який займав пост глави материнської Nissan.

Нещодавньою прем’єрою Jeep став пікап на базі позашляховика Wrangler нового покоління, для якого відродили назву Gladiator. Перші автомобілі з’являться в дилерів в США в другому кварталі наступного року. Jeep Gladiator буде доступний з 3,6-літровим атмосферним бензиновим двигуном V6 Pentastar, що розвиває 288 к. с. і 353 Нм крутного моменту. Мотор здатний працювати з шестиступінчастою механічною коробкою передач, або з восьмідіапазонним «автоматом».

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook