Автоновини

Відео: автопілот найбільш доступної Tesla рятує від ДТП

Водій самого доступного електрокара компанії Tesla – Model 3 – зміг уникнути серйозної аварії завдяки системі Autopilot. Ролик із записом інциденту Опублікував в твіттері.

У відео показано, як електромобіль йде від зіткнення з пікапом, водій якого скоїв різке перестроювання в ліву смугу, не подивившись в дзеркало заднього виду. Система напівавтоматичного управління встигла вивести електрокар від серйозного зіткнення, а потім повернула машину назад на смугу.

Як зазначив водій Tesla Model 3 Рагху Конка, «Автопілот» врятував його і родину від неминучого ДТП. «Ми їхали з активною системою Autopilot, яка встигла вчасно відреагувати і піти на іншу смугу. Я теж був напоготові, але самостійно не зміг б уникнути зіткнення», – написав у своєму твіттері Конка.

Нещодавно компанія Tesla опубліковала відео з демонстрації роботи нової системи повністю автоматичного управління Full Self-Driving (FSD). У ньому показано, як електрокар Tesla Model 3 без участі водія зупиняється перед світлофорами, змінює смуги руху, здійснює обгони, з’їжджає з автомагістралі на розв’язку і повертається назад.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook