Автоновини

У Hyundai розповіли про Tucson наступного покоління

Фото: Hyundai

Компанія Hyundai веде роботи над кросовером Tucson наступного покоління. Про це в інтерв’ю Motor Authority заявив віце-президент по дизайну марки Сан Юп Лі. За його словами, зовнішність новинки «змусить зійти з розуму».

Дизайнер також заявив, що автомобіль буде дуже сильно відрізнятися від моделей Hyundai. При цьому машина отримає кілька відомих рішень. Однак для того, щоб їх виявити, за словами Сан Юп Лі, доведеться уважно «придивитися». Всі інші подробиця про новинку тримаються в секреті. Також невідомі навіть приблизні дати запуску цієї машини.

В кінці березня нинішнього року Hyundai представив нову версію кросовера Tucson, яка стала частиною спортивної лінійки N Line. Світові продажі автомобіля повинні початися вже в травні нинішнього року. Hyundai Tucson N Line відрізняється від стандартної моделі зміненої хромованою радіаторною решіткою, особливими блоками світлодіодних денних ходових вогнів, а також 19-дюймовими алюмінієвими колісними дисками чорного кольору. В оформленні салону використовують шкіру з контрастною червоною прострочкою.

У Україні лінійка двигунів Hyundai Tucson включає дволітровий бензиновий двигун потужністю 155 к. с., а також 1,6-літровий наддувний агрегат, який видає 177 кінських сил. Крім того, доступний 185-потужний дволітровий дизель, який поєднується з новою восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач, яка прийшла на зміну шестидіапазонній трансмісії. Ціни на автомобіль починаються від 613 300 грн.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook