Автоновини Шанхай-2019

Найменший спортседан Mercedes отримав подовжену версію

Фото: Daimler AG

Компанія Mercedes-AMG представила довгобазну модифікацію моделі A35 Sedan – самого маленького «зарядженого» седана німецької марки. Прем’єра автомобіля відбулася на Шанхайському автосалоні.

Розмір колісної бази автомобіля збільшився на 60 мм – з 2729 до 2789 міліметрів. Це дозволило додати трохи вільного місця в районі ніг задніх пасажирів.

Mercedes-AMG A35L оснастили тим же дволітровим чотирициліндровим наддувним двигуном, що розвиває 306 к.с. і 400 Нм крутного моменту. Мотор працює в парі з семиступінчастою роботизованою коробкою передач з двома зчепленнями і системою повного приводу 4Matic.

Седан здатний прискорюватися з місця до першої «сотні» за 4,9 сек., а його максимальна швидкість примусово обмежена електронікою 250 км на годину. У нормальних умовах крутний момент передається на передні колеса, проте в разі потреби тяга може розподілятися між осями 50:50.

Mercedes-AMG A35L отримав інформаційно-розважальний комплекс MBUX, де сенсорний дисплей мультимедіа об’єднаний з повністю цифровою панеллю приладів, куди, в тому числі, виводяться дані про динамічні перевантаження і роботу мотора.

Седан буде випускатися в Китаї на спільному підприємстві концерну Daimler і місцевої фірми BAIC. При цьому двигуни будуть поставлятися із заводу в німецькому місті Келледа.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook