Автоновини Шанхай-2019

MINI вперше оновив Clubman другого покоління

Фото: MINI

Компанія MINI представила оновлений хетчбек Clubman другого покоління, який зазнав першої серйозної модернізації з моменту своєї появи в 2015 році. Прем’єра автомобіля відбулася на Шанхайському автосалоні.

Від попередника автомобіль можна відрізнити завдяки зміненій радіаторній решітці з новими горизонтальними пластинами і більш тонкою хромованою окантовкою. Базова версія хетчбека буде пропонуватися з галогеновими фарами зі збільшеними лампами, а за додаткову плату доступні адаптивні світлодіодні елементи. Ззаду з’явилися повністю інші ліхтарі.

Для салону стали доступні нові варіанти оформлення, а також мультимедійний комплекс з 8,8-дюймовим сенсорним дисплеєм.

Що стосується технічної складової, то єдиною істотною зміною стала поява опціональної підвіски зі спортивними настройками, зменшеним на 10 мм дорожніми просвітом і адаптивними амортизаторами з двома режимами роботи.

Лінійка двигунів залишилася колишньою. Бензинова гамма представлена 1,5-літровими трьохциліндровими агрегатами потужністю 98 і 136 к.с., а також дволітровою «турбочетвіркою», яка видає 192 кінських сили. Серед дизелів: 115-потужний мотор об’ємом 1,5 л, а також два дволітрових агрегати потужністю 150 і 190 кінських сил. «Заряджена» версія John Cooper Works буде представлена пізніше.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook