Автоновини

Infiniti представила новий спортивний седан

Фото: Infiniti

Компанія Infiniti розсекретила концептуальний спортивний седан під назвою Qs Inspiration. Публічна прем’єра новинки відбудеться в середині квітня на Шанхайському автосалоні. В майбутньому прототип отримає серійну версію.

Новинка стала вже четвертим концепт-каром Infiniti з експериментальної лінійки Inspiration слідом за прототипами електричних кросоверів Q Sport Inspiration і QX Inspiration, а також седана Q Inspiration. Ці машини покликані дати уявлення про сімейство серійних автомобілів з повністю електричними силовими установками.

«Епоха електрифікації дає нам можливість закріпитися на позиції інноваційного бренду, готового швидко і рішуче виступати в цьому новому і стрімко зростаючому сегменті ринку», -пояснив президент Infiniti Крістіан Меньє.

Седан побудований на новій платформі, яка розроблялася спеціально для моделей з електромоторами. Qs Inspiration отримав електричну силову установку і систему повного приводу. Решта всіх технічних характеристик автомобіля поки тримаються в секреті.

Дизайн машини нагадує концепт Q Inspiration, який був представлений на автосалоні в Детройті в 2018 році. Судячи з фотографій, у автомобіля відсутня звична решітка радіатора. У компанії підкреслили, що новинка має високу посадку водія, що є нестандартним рішенням для спортивних седанів.

Компанія Infiniti почне серійне виробництво автомобілів з електрифікованими силовими агрегатами з 2021 року. Крім повноцінних електромобілів (EV) клієнтам запропонують і частково електрифіковані моделі (e-POWER). Ця технологія являє собою схему з бензиновим двигуном невеликого робочого об’єму, який заряджає акумуляторну батарею. У компанії пояснили, що завдяки цьому усувається необхідність в зовнішньому джерелі зарядки, що значно розширює запас ходу і в той же час забезпечує покупцям типові переваги повноцінного електромобіля (EV).

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook