Автоновини

Subaru анонсував прем’єру нового Outback

Фото: Subaru

Компанія Subaru опублікувала перші зображення вседорожнього універсалу Outback нового покоління. Публічний дебют автомобіля відбудеться 17 квітня на автосалоні в Нью-Йорку. Продажі машини в США повинні початися до кінця нинішнього року.

Судячи по зображенню, машина отримає світлодіодну оптику, додатковий захист кузова і нові колісні диски. Універсал буде пропонуватися з інформаційно-розважальною системою, керованою через 11,6-дюймовий вертикальний дисплей, розташований в центрі передньої панелі.

Автомобіль буде доступний з пакетом електронних «помічників» EyeSight, в який входить активна система утримання автомобіля в займаній смузі, функція стеження за втомою водія, а також система контролю «сліпих» зон.

Всі технічні характеристики новинки поки тримаються в секреті. За даними Motor1, Outback наступного покоління може запозичити моторну гамму у седана Legacy. В такому випадку клієнтам запропонують автомобіль з 2,5-літровим атмосферним чотирициліндровим двигуном. Потужність агрегату становить 185 к. с. і 239 Нм крутного моменту. Також новий Outback буде доступний з 2,4-літровою оппозитною «четвіркою», яка видає 264 к. с. і 375 Нм крутного моменту. Універсал укомплектують варіатором і системою повного приводу.

У Україні з минулого року продається рестайлінгова версія поточного покоління Outback. У гамму моторів автомобіля увійшов 2,5-літровий опозитний чотирициліндровий двигун потужністю 175 кінських сил.  Мотор працює спільно з безступінчатою трансмісією Lineartronic. Ціни на автомобіль починаються від 1 059 500 грн.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook