Автоновини

Новий Mercedes CLA отримав 306-потужну AMG-версію

Фото: Daimler AG

Компанія Mercedes-AMG представила «заряджену» модифікацію компактного седана CLA нового покоління, який отримав індекс «35» в назві. Автомобіль оснастили наддувним дволітровим двигуном потужністю 306 кінських сил.

Від стандартного CLA спортивна версія від AMG відрізняється іншою радіаторною решіткою з фірмовим «подвійним лезом», іншим дифузором, патрубками випускної системи, спойлером на кришці багажника, а також новими аеродинамічними колісними дисками діаметром 18, або 19 дюймів.

У салоні з’явилися спортивні передні сидіння з червоною контрастною прострочкою, рульове колесо зі скошеним нижнім сегментом і чорні декоративні вставки.

Mercedes-AMG CLA35 4Matic оснастили тим же двигуном, що і аналогічну AMG-модифікацію хетчбека A-Class. Седан приводиться в рух дволітровою «турбочетвіркою», яка видає 306 к. с. і 400 Нм крутного моменту.

Двигун працює в парі з семиступінчастою роботизованою коробкою передач з двома зчепленнями і системою повного приводу. У нормальних умовах крутний момент передається на передні колеса, проте в разі потреби тяга може розподілятися між осями щодо 50:50.

Mercedes-AMG CLA35 4Matic здатний набирати першу “сотню” за 4,9 сек., Що на 0,2 сек. повільніше хетчбека Mercedes-AMG A35. Максимальна швидкість примусово обмежена електронікою на позначці 250 км на годину.

У базове оснащення седана входить адаптивна підвіска AMG Ride Control з алюмінієвими компонентами, чотирьохпоршневі гальмівні механізми з 350-міліметровими дисками, а також інформаційно-розважальний комплекс MBUX.

Передбачається, що в подальшому AMG підготує для A-Class і CLA варіанти з індексом «45», які оснастять 400-потужним мотором з турбіною на електричному приводі.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook