Автоновини

Volkswagen оновив фургон Transporter

Фото: Volkswagen

Компанія Volkswagen розсекретила оновлений фургон Transporter T6.1. Продажі новинки в Європі почнуться восени нинішнього року. Ціни на автомобіль будуть названі пізніше.

Дизайн машини не зазнав кардинальних змін. Рестайлінговий фургон отримав передню панель з іншою решіткою радіатора, нові фари і інші бампери. У салоні Transporter T6.1 встановлюються нові сидіння, інша приладова панель,  розетка на 230-вольт і оновлена інформаційно-розважальна система з сенсорним дисплеєм. Також машину оснастили електромеханічним підсилювачем керма, адаптивним круїз-контролем, системою екстреного автоматичного гальмування, системою розпізнавання дорожніх знаків і функцією допомоги при русі заднім ходом.

У моторну гамму автомобіля увійшли три дизельні агрегати об’ємом 2,0 літра. Потужність моторів становить від 90 до 200 кінських сил. Топові версії новинки оснащуються повним приводом 4Motion. Також доступна повністю електрична версія фургона. Потужність зеленого Transporter T6.1 становить 113 кінських сил. Без підзарядки такий фургон може проїхати до 400 кілометрів.

У Україні на даний момент продається дорестайлінгова версія Transporter. Ціни на автомобіль починаються від 1 085 031 грн.

Раніше стало відомо, що концерни Volkswagen і Ford оголосили про створення глобального альянсу, в рамках якого американський і німецький автовиробники займуться спільною розробкою легких комерційних автомобілів і пікапів. Volkswagen і Ford об’єднають зусилля для створення архітектури для нового середньорозмірного пікапа і комерційного фургона в 2022 році. Йдеться про глобальні моделі, які будуть продаватися по всьому світу.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook