Автоновини

Volvo XC60 і V60 стали 420-потужними гібридами

Фото: Volvo

Компанія Volvo представила «заряджені» модифікації кросовера XC60 і універсала V60, розроблені фахівцями фірми Polestar. Новинки отримали 420-потужні гібридні установки.

До складу системи T8 Twin-Engine входить бензиновий двигун об’ємом два літри з турбіною і приводним нагнітачем, 65-кіловатний електромотор, спеціально налаштований електронний блок управління і спортивна випускна система. Аналогічна схема використовується на топовом седані S60 нового покоління.

В сумі агрегати видають 420 к. с. і 670 Нм крутного моменту. Volvo XC60 і V60 від Polestar здатні прискорюватися з місця до першої «сотні» менш ніж за п’ять секунд.

Від стандартних автомобілів версії від Polestar відрізняються особливими колісними дисками, чорними хромованими патрубками випуску, зміненою решіткою радіатора, а також емблемами Polestar.

Нагадаємо, седан Volvo S60 Polestar був випущений в США обмеженим тиражем в 20 екземплярів, які були розпродані менш ніж за одну годину. У компанії відзначили, що «заряджені» XC60 і V60 випустять більш масштабною партією.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook