Автоновини

Маленький Gelandewagen: що у нього буде всередині

Фото: Daimler AG

Німецька марка представить на Шанхайському автосалоні передсерійний прототип компактного кросовера GLB, який займе місце між моделями GLA і GLC.

Компанія Mercedes-Benz опублікувала перше зображення інтер’єру прототипу нового кросовера GLB, прем’єра якого відбудеться в квітні на Шанхайському автосалоні. Серійна версія автомобіля займе місце між моделями GLA і GLC, але при цьому отримає стилістичні елементи від нового G-Class з незграбним силуетом кузова.

Судячи по зображенню, Mercedes-Benz GLB отримав інформаційно-розважальний комплекс MBUX, де цифрова приладова панель об’єднана в одному блоці з тачскріном мультимедіа.

Кросовер побудують на модернізованій модульній платформі MFA, що лежить в основі нових A-Class, GLA і CLA. Новинка, в лінійку якої увійдуть бензинові і дизельні мотори потужністю від 160 до 300 к. с., буде доступна як з переднім, так і з повним приводом. У список доступних опцій увійдуть адаптивні амортизатори і пневматична підвіска.

За попередніми даними, серійне виробництво Mercedes-GLB стартує в кінці 2019, або на початку 2020 року. Автомобілі встануть на конвеєр підприємства в німецькому Раштатте.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook