Автоновини

Ford анонсував новий компактний кросовер

Фото: Ford

Компанія Ford опублікувала перший тизер маленького кросовера з купеобразним кузовом, який займе місце в лінійці між моделями EcoSport і Kuga на європейському ринку. Новинка отримає відроджену назву Puma – з 1997 по 2002 роки під таким ім’ям американці випускали маленьке передньоприводне купе.

Поки в компанії лише відзначили, що нова Puma отримає особливе багажне відділення об’ємом 456 л, що стане «найкращим показником в класі». Кросовер був створений з урахуванням думки потенційних покупців – наприклад, багажник розроблений так, щоб вмістити дві сумки для гольфу у вертикальній позиції.

Поки лише відомо, що Ford Puma буде пропонуватися з силовою установкою, що працює за схемою «м’який гібрид». Трициліндровий бензиновий турбомотор EcoBoost об’ємом один літр працює зі стартер-генератором на ремінному приводі, здатним накопичувати електроенергію, одержувану при гальмуванні, або русі накатом. Система підживлює 48-вольтівну бортову мережу на основі літійіонних акумуляторів. В сумі агрегати видають 155 кінських сил.

Прем’єра Ford Puma відбудеться в 2019 році, а виробництво автомобілів налагодять на підприємстві в румунській Крайове. Основним конкурентом кросовера стане Volkswagen T-Roc.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook