Автоновини

Volkswagen і Ford разом розроблять наступника пікапа Amarok

Фото: Volkswagen

Концерн Volkswagen досяг угоди з компанією Ford про об’єднання зусиль у розробці пікапа Amarok наступного покоління. Про це повідомляє Automotive News.

За попередніми даними, в основу нового Volkswagen Amarok, який з’явиться у 2022 році ляже платформа Ford Ranger. Використання спільного шасі дозволить німцям істотно заощадити на розробці власної платформи.

Нагадаємо, концерни Volkswagen і Ford оголосили про створення глобального альянсу, в рамках якого американський і німецький автовиробники займуться спільною розробкою легких комерційних автомобілів і пікапів.

Volkswagen і Ford об’єднають зусилля для створення архітектури для нового середньорозмірного пікапа і комерційного фургона в 2022 році. Йдеться про глобальні моделі, які будуть продаватися по всьому світу. Крім того, німці та американці домовилися про можливість проведення спільних дослідницьких робіт в області безпілотників, нових мобільних сервісів, а також автомобілів з електричними силовими установками.

Нарешті, компанії вже почали розглядати варіанти щодо подальшого розширення співпраці. Передбачається, що створення альянсу дозволить «Фольксвагену», та «Форду» заощадити мільярди доларів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook