Автоновини

У Porsche розповіли про екстремальні випробування електричного Taycan

Фото: Porsche

Компанія Porsche оголосила про старт фінальної стадії випробувань свого першого серійного електрокара – Taycan, який дебютує в 2019 році. Крім того, німці опублікували фотографії і розповіли про особливості тестів новинки.

Глобальні випробування електрокара велися в 30 країнах світу в самих різних регіонах. Зокрема, автомобілі побували в Південній Африці, Скандинавії і на Близькому Сході. Тести велися при температурах від мінус 35 до плюс 50 градусів за Цельсієм.

Раніше також повідомлялося, що інженери німецької марки створили комп’ютерну модель автомобіля, який обкатувався на віртуальній трасі «Нюрбургрінг». У компанії відзначили, що цифрові технології дозволяють поліпшити і прискорити процес розробки нових машин.

Роботу силового каркаса, двигуна, шасі та електрики автомобіля можна симулювати за допомогою спеціальних програм. Завдяки мережному моделюванню електрокар «вивели» на віртуальну «Північну петлю» за сім місяців до появи першого робочого прототипу. За цей час автомобілі проїхали по комп’ютерній трасі близько 10 млн кілометрів.

До складу силової установки Porsche Taycan увійдуть два електричних двигуна, встановлені на передній і задній осі. Сумарна віддача агрегатів, які живляться від 800-вольтової архітектури, складе не менше 600 кінських сил. Автомобіль зможе прискорюватися з місця до 100 км / год за 3,5 секунди. Заявлений запас ходу – 500 кілометрів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook