Автоновини

Porsche представив новий позашляховик Cayenne Coupe

Фото: Porsche / Motor1

У Штутгарті відбулася світова прем’єра новинки від Porsche – моделі Cayenne Coupe. Кросовер виконаний у форм-факторі чотирьохдверного купе, як BMW X6, Mercedes GLE Coupe, Audi Q8 і Lamborghini Urus.

Зовні новинка відрізняється від звичайного Cayenne кутом нахилу даху і кормою. Мотори і технічна складова – ті ж, що і у стандартного позашляховика. У всіх версіях Cayenne Coupe встановлений спойлер на даху. Цей елемент є частиною системи активної аеродинаміки Porsche Active Aerodynamics. На швидкості вище 90 км / г він висувається на 135 мм і підвищує притискну силу на задній осі.

Через те, що кромка даху опущена на 20 мм, лобове скло і передні стійки здаються більш пологими в порівнянні з Cayenne. Задня частина стала ширше на 18 мм за рахунок інших дверей і крил.

Вже у стандартній комплектації Cayenne Coupe оснащується панорамним дахом, а в якості опції доступний карбоновий верх, який входить до складу полегшеного спортивного пакету, доступного в трьох різних варіантах. Частиною його є, наприклад, полегшені 22-дюймові колісні диски GT Design, а також елементи, виконані з карбону і алькантари, і спортивна вихлопна система.

Задній ряд – два роздільних крісла, але за бажанням клієнта і без доплати його можна поміняти на стандартний диван, як у Cayenne. Обсяг багажника у Coupe – 625 л, або 1 540 л при складених сидіннях (у моделі Turbo – 600 л і 1510 л відповідно).

На першому етапі продажів лінійка Cayenne Coupe буде представлена ??двома моделями: стандартною і Turbo. Перша отримала трилітровий шестициліндровий мотор потужністю 340 к. с. з максимальним обертовим моментом в 450 Нм. До 100 км / год автомобіль розганяється за 6 с, або 5,9 с (машина з опціональним полегшеним спортивним пакетом). Максимальна швидкість – 243 км на годину.

Cayenne Turbo Coupe отримав чотирьохлітровий V8 з подвійним турбонаддувом потужністю 550 к. с. і максимальним обертовим моментом в 770 Нм. Час розгону до 100 км / год – 3,9 с, а максимальна швидкість – 286 км на годину.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook