Автоновини

Skoda назвала дату прем’єри нової Octavia

Фото: Motor1

Компанія Skoda представить Octavia четвертого покоління до кінця нинішнього року. Про це на прес-конференції чеського бренду заявив голова ради директорів Бернхард Майєр. Саме в 2019 році ця модель відзначить свій 60-річний ювілей. Перший примірник Octavia був випущений на заводі в 1959 році на заводі в Млада-Болеславі.

Можливо, автомобіль покажуть публіці на автосалоні у Франкфурті, який відкриється у вересні. Однак офіційного підтвердження цієї інформації поки немає. Пізніше буде представлена ??і «заряджена» RS-модифікація Skoda Octavia.

Дизайн нової «Октавії» отримає риси концепт-кара Vision RS, який дебютував на Паризькому автосалоні. При цьому габаритні розміри машини не будуть сильно відрізнятися від попередника. В салоні машини встановлять цифрову приладову панель, яку запозичать у компактного кросовера Karoq, який дебютував навесні минулого року.

Всього в планах Skoda до кінця 2022 року представити понад 30 нових моделей. З них 10 будуть мати гібридну або повністю електричну силову установку.

У Україні Skoda Octavia пропонується з 1,6-літровим атмосферним мотором потужністю 110 к. с., а також з наддувними агрегатами робочим об’ємом 1,4 і 1,8 літра, що розвивають 150 і 189 к. с. відповідно. Ціни на стандартну Octavia починаються від 471 088 грн.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook