Автоновини

Куленепробивний позашляховик Range Rover зробили ще могутніше

Компанія Land Rover представила нову модифікацію броньованого позашляховика Range Rover Sentinel, який отримав більш потужний двигун. Автомобіль оснастили агрегатом V8, який замінив колишній шестициліндровий мотор.

Новий позашляховик Range Rover Sentinel укомплектований п’ятилітровим двигуном V8 з приводним нагнітачем. Двигун розвиває 380 к.с. – на 40 сил більше попередньої компресорної «шістки». Важкий автомобіль здатний прискорюватися з місця до 100 км / год за 10,4 сек., а його максимальна швидкість склала 193 км на годину.

У конструкцію Range Rover Sentinel додали більше тонни броні, яка здатна витримати вогонь різної стрілецької зброї, а також підриви саморобних вибухових пристроїв. Значної модернізації піддалося шасі і підвіска.

В оснащення броньовика увійшов спеціальний аварійний лаз, через який пасажири можуть покинути автомобіль при блокуванні дверей. Крім того, позашляховик укомплектований покришками Run-flat, що дозволяють після пошкодження проїхати ще до 50 км зі швидкістю 80 км на годину.

Нарешті, в список доступного обладнання увійшла сирена з проблисковими маячками, система гучного зв’язку, а також вікна, які можуть опускатися не більше ніж на 150 мм – виключно для передачі документів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook