Автоновини Женева-2019

Джорджетто Джуджаро підготував для Женеви гіперкросовер

Фото: GFG Style

Компанія GFG Style, заснована дизайнером Джорджетто Джуджаро, представила концепт-кар Kangaroo, що поєднує в собі якості суперкара і позашляховика.

Компанія GFG Style, яка заснована дизайнером Джорджетто Джуджаро і його сином Фабріціо, представила електричний концепт-кар Kangaroo. Розробники називають новинку «гіпер SUV» – автомобілем, що поєднує в собі якості суперкара і позашляховика. Публічна прем’єра «Кенгуру» Відбудеться в рамках Женевського автосалону.

Експериментальний автомобіль, кузов якого виконаний з композитних матеріалів, отримав адаптивну підвіску з трьома настройками жорсткості і дорожнього просвіту: «Racing» (140 мм), «Road» (190 мм) і «Off-Road» (260 мм).

GFG Kangaroo оснастили двома електричними агрегатами, які в сумі розвивають 490 кінських сил. Повнопривідний автомобіль здатний прискорюватися з місця до першої «сотні» за 3,8 сек., а його максимальна швидкість примусово обмежена 250 км на годину. Комплект акумуляторів на 90 кВт-год дозволяє проїжджати без підзарядки до 450 кілометрів.

У 2018 році компанія GFG Style розробила концептуальний електрокар Sybilla, що є сучасною інтерпретацією спорткара Chevrolet Testudo, створеного Джуджаро в 1960-х роках. Відмінними рисами п’ятиметрового автомобіля стали скляний дах, а також двері в стилі «крила чайки».

Концепт-кар приводиться в рух чотирма електричними моторами, що розвивають в сумі 543 кінські сили. Автомобіль здатний прискорюватися з місця до «сотні» за 4,5 сек., а його максимальна швидкість становить 200 км на годину. Комплект літійіонних акумуляторів на 100 кВт год забезпечує запас ходу в 440 км.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook