Автоновини Женева-2019

Seat розсекретив новий електрокар

Фото: SEAT

Компанія Seat представила новий концептуальний електрокар під назвою Minimo. Публічний дебют автомобіля відбудеться на автосалоні в Женеві в березні. Дизайн прототипу нагадує квадроцикл. Новинка оснащена системою безпілотного керування четвертого рівня і може використовуватися в якості автомобіля каршерінгу.

Довжина Minimo становить всього 2,5 метри, а ширина – 1,24 метра. Завдяки компактним розмірам і електромотору новинка може заїжджати в міські зони, де звичайним автомобілям їздити заборонено. Машина отримала 17-дюймові колісні диски, усього одну фару, панорамний дах і асиметричні двері, які відкриваються вгору. Компонування автомобіля – 1 + 1.

Всі технічні характеристики електрокара поки тримаються в секреті. У компанії лише розповіли, що запас ходу у Minimo составляє близько 100 кілометрів. Крім цього автомобіль зможе підключатися до нових мереж формату 5G.

Раніше повідомлялося, що компанія Seat випустить свій перший серійний електрокар в 2020 році. Запас ходу у новинки складе 500 км. За неофіційними даними, Seat назве свій перший серійний електрокар Born – на честь фешенебельного району в центрі Барселони. Новинку побудують на платформі MEB від Volkswagen.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook