Автоновини

Volkswagen представив спортивний кросовер T-Roc R

Фото: Volkswagen

Компанія Volkswagen розсекретила нову модифікацію кросовера T-Roc підвищеної потужності. Автомобіль отримав приставку R в назві і буде представлений публіці на автосалоні в Женеві в березні. Мова поки йде про концепт майбутньої моделі. Серійну версію машини покажуть ближче до кінця року. Основними конкурентами новинки називаються BMW X2 M35i і Audi SQ2.

«Заряджений» кросовер оснастили 2,0-літровим бензиновим двигуном з чотирма циліндрами. Таким же агрегатом комплектується Golf R. Потужність мотора становить 300 к. с. і 400 Нм крутного моменту. Двигун працює спільно з семиступінчастою автоматичною коробкою передач. Розгін до «сотні» у T-Roc R займає 4,9 секунди. Максимальна швидкість – 250 км на годину. Також кросовер отримав систему повного приводу 4Motion, перенастроюючу підвіску і модернізовану гальмівну систему від Golf R.

Зміни в дизайні у кросовера мінімальні. Автомобіль укомплектують іншою оптикою, 18-дюймовими колісними дисками, спойлером, титановою випускною системою Akrapovic і іншою решіткою радіатора з окантовкою з анодованого алюмінію. Також у T-Roc з’явилися масивні колісні арки, великі повітрозабірники, гальмівні супорти чорного кольору і спортивні бампери. У салоні кросовера встановлюється спортивне рульове колесо, накладки на педалі з нержавіючої сталі і нові сидіння з логотипом R.

Офіційна прем’єра стандартної версії компактного кросовера T-Roc відбулася в 2017 році. Габаритна довжина новинки становить 4234 мм, ширина – 1819 мм, а висота – 1573 мм. Об’єм багажного відділення дорівнює 445 літрам, а при складеному задньому ряді сидінь – 1290 літрів. Базова версія машини отримала трициліндровий двигун об’ємом один літр. Крім того, бензинова лінійка включила 1,5-літровий турбомотор потужністю 150 к. с., а топовий варіант оснащується 190-потужним дволітровим агрегатом. Дизельна гамма представлена ??1,6-літровим 115-потужним мотором.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook