Автоновини

Першим спорткаром Cupra став 250-потужний гібридний купе-кросовер

Фото: Cupra

Нова іспанська марка Cupra, яка раніше була підрозділом компанії Seat, представила свій перший повністю самостійний автомобіль – концептуальний купе-кросовер Formentor. Публічна прем’єра новинки відбудеться в березні на Женевському автосалоні.

Ряд стилістичних рішень запозичено у концептуального крос-купе Seat 20V20, представленого в Женеві в 2015 році. Крім того, деякі елементи дизайну, в тому числі візерунок задніх ліхтарів, з’єднаних суцільною лінією, дісталися новинки від флагманського кросовера Tarraco.

У салоні встановили спортивні сидіння-ковші, повністю цифрову приладову панель, а також «ширший» десятидюймовий сенсорний дисплей мультимедіа, укладений в окремий блок.

Cupra Formentor оснастили гібридною силовою установкою з можливістю підзарядки батарей від електромережі, до складу якої увійшов бензиновий турбомотор, електричний двигун, комплект батарей і роботизована коробка передач з двома зчепленнями. Сумарна віддача агрегатів склала 250 кінських сил. Виключно на електричній тязі автомобіль здатний проїхати до 50 кілометрів.

За попередніми даними, серійна версія подібного кросовера з’явиться в 2020 році. У наступні три-п’ять років «Купра» планує продати близько 30 тис. власних автомобілів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook