Автоновини

SsangYong показав новий Korando

Фото: SsangYong

Компанія SsangYong опублікувала перші фотографії і інформацію про кросовер Korando наступного покоління. Поки автомобіль дебютував на південнокорейському ринку, а його глобальна прем’єра відбудеться в березні на Женевському автосалоні.

Судячи по знімках, зовнішність нового SsangYong Korando виконають в стилі «старшої» моделі Rexton. Крім того, кросовер отримає деякі зовнішні елементи від електричного концепт-кара e-SIV, представленого в Женеві в минулому році. Обсяг багажника, який можна буде оснастити дверима на електричному приводі, склав 551 літра.

Після зміни покоління «Корандо» буде доступний з повністю цифровою панеллю приладів діагоналлю дев’ять дюймів, а також з інформаційно-розважальним комплексом з 10,25-дюймовим сенсорним дисплеєм. Кількість аналогових кнопок і перемикачів в салоні тепер звели до мінімуму.

У Південній Кореї кросовер на момент запуску буде пропонуватися з єдиним дизельним мотором робочим об’ємом 1,6 л, віддача якого поки не називається. Наприклад, на моделі Tivoli дизель такого ж обсягу розвиває 116 к.с. і 300 Нм крутного моменту.

У список електронних «помічників» увійшов адаптивний круїз-контроль, система автоматичного екстреного гальмування, функція допомоги дотримання рядності руху, а також система стеження за втомою водія.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook