Автоновини

У покупців гіперкара Mercedes-AMG знімуть відбитки рук

Фото: Mercedes-Benz

У покупців гібридного гіперкара Mercedes-AMG One будуть зняті відбитки рук. Це зроблять для виготовлення унікальних гоночних рукавичок, підготовкою яких займеться компанія Wibra, повідомляє нідерландське видання Autoblog.

Можливість замовлення індивідуальних рукавичок стане одним з етапів по персоналізації гіперкара відповідно до побажань клієнта. Крім того, автовиробник зазначив, що правильний підбір рукавичок позитивно позначиться на результаті, який водій буде показувати на гоночному треку.

Mercedes-AMG One оснастять гібридною силовою установкою на основі модифікованого 1,6-літрового наддувного агрегату V6, який використовується на болідах заводської команди «Мерседеса» у Формулі-1. ДВЗ діє в тандемі з електромотором на задній осі, разом з яким вони в сумі видають 680 кінських сил. У передніх колесах встановлено ще по одному допоміжному електричному мотору. Сумарна потужність агрегатів перевищила 1000 кінських сил.

За неофіційними даними, Mercedes-AMG One зможе прискорюватися з місця до «сотні» приблизно за 2,5 секунди, а для розгону до 200 км / год буде потрібно не більше шести секунд. Максимальна швидкість гіперкара перевищить 350 км на годину.

Всього буде випущено 275 екземплярів Mercedes-AMG One, вартість кожного з яких складе близько 2,5 млн євро. На даний момент всі гіперкари вже розпродані, проте перші автомобілі доберуться до покупців не раніше 2020 року.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook