Автоновини

Toyota оновила пікап Tacoma

Фото: Toyota

Компанія Toyota представила оновлений пікап Tacoma на автосалоні в Чикаго. Автомобіль, який змінив покоління ще в 2015 році, отримав нову решітку радіатора, світлодіодну оптику, а також 16-, 17- і 18 дюймові колісні диски в залежності від версії машини. Також клієнтам запропонують кілька нових кольорів кузова на вибір.

У салоні встановлюється 8-дюймовий сенсорний дисплей мультимедійної системи з підтримкою Apple CarPlay, Android Auto і Amazon Alexa, а також сидіння з електроприводом. Водієві доступні система аварійного гальмування, функція виявлення пішоходів, система утримання в смузі руху і круїз-контроль.

Також новинку укомплектували системою кругового огляду Multi Terrain Monitor і системою допомоги при поверненні на бездоріжжі. Пікап Tacoma може буксирувати до 3084 кілограмів вантажу.

Моторна гамма пікапа змін не зазнала. Автомобіль може оснащуватися 2,7-літровим бензиновим двигуном з віддачею 159 кінських сил. Також клієнтам запропонують 3,5-літровий агрегат V6. Потужність такого мотора становить 278 кінських сил. Обидва мотори працюють спільно з 6-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Для V6 також доступна 6-ступінчаста “механіка”.

Продажі автомобіля в США стартують вже найближчим часом. Придбати новинку можна буде в дев’яти комплектаціях. У минулому році американці придбали 245 660 дорестайлінгових пікапів Tacoma. Ця цифра на 24% більше, ніж в 2017 році. У компанії цей результат назвали найкращим показником за всю 24-річну історію моделі.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook