Автоновини

Cadillac XT5 отримав спортивну версію

Фото: Cadillac

Компанія Cadillac продемонструвала на мотор-шоу у Чикаго кросовер XT5 зі спортпакетом Sport Package. Набір поліпшень доступний для комплектацій Luxury і Premium Luxury і почне продаватися цієї весни за ціною від 1995 доларів.

Спортивний пакет включає в себе чорну решітку радіатора, 20-дюймові колісні диски кольору Technical Grey, підніжки, особливі ліхтарі з прозорими корпусами і світлодіодні фари. Також набір включає в себе кілька нових варіантів оббивки салону, декоративні накладки з алюмінію і спортивні педалі.

Кросовер як і раніше комплектується 3,6-літровим бензиновим агрегатом V6. Потужність двигуна становить 315 кінських сил. Мотор працює спільно з 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Кросовер комплектується системою переднього приводу, опціонально доступний повний привід.

Cadillac XT5 побудований на новій платформі C1XX. Зовні SUV виконаний в стилі позашляховика Escalade і седана CT6. XT5 на 126 кг легше свого попередника SRX. У порівнянні з ним, простір для ніг задніх пасажирів було збільшено на 8,1 сантиметра.

Вже найближчим часом Cadillac представить оновлений XT5. Новинка вже не раз була помічена фотошпигунами під ча тестів. Судячи по знімках, рестайлінговий кросовер оснастять новою решткою радіатора в стилі концепту Escala, який був представлений в 2016 році, і видозміненими бамперами.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook