Автоновини

Range Rover представив найпотужніший і найшвидший Velar

Фото: Jaguar Land Rover

Марка Range Rover представила найпотужнішу і швидку модифікацію кросовера Velar нового покоління, яка була розроблена підрозділом Special Vehicles Operations. Новинка отримала назву SVAutobiography Dynamic Edition.

Кросовер оснастили п’ятилітровим компресорним бензиновим двигуном V8, що розвиває 550 к.с. і 680 Нм крутного моменту. Мотор працює в парі з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач. Плюс до всього, автомобіль отримав нову активну випускну систему, яка стала голосніше, але при цьому на 7,1 кг легше стандартної. Автомобіль прискорюється з місця до «сотні» за 4,5 сек., а його максимальна швидкість склала 274 км на годину.

Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic Edition укомплектували чотирьохпоршневими гальмівними механізмами з 395-міліметровими дисками і супортами червоного кольору, а також адаптивною пневмопідвіскою і модернізованим стабілізаторами поперечної стійкості.

На перенастроювання рульового управління, системи повного приводу, трансмісії, активного заднього диференціала і електронних систем пішло майже 64 тис. людин-годин. Нарешті, автомобіль отримав нову посилену роздавальну коробку.

В оформленні інтер’єру застосували унікальну обробку зі шкіри чотирьох відтінків. Крім того, в салоні з’явилися крісла з електричними регулюваннями в 20 напрямках, функціями підігріву та охолодження, а також спортивне рульове колесо і алюмінієві підрульові “пелюстки”.

На даний момент Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic Edition вже доступний для замовлення в Великобританії. Ціни на кросовер стартують з позначки 86 120 фунтів стерлінгів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook