Автоновини

Toyota анонсувала нову Supra з заводським тюнінгом

Компанія Toyota опублікувала перший тізер відродженого спорткара Supra з заводським тюнінгом від підрозділу TRD (Toyota Racing Development). Публічна прем’єра автомобіля відбудеться 9 лютого в японській Осаці.

Концепт-кар буде покликаний продемонструвати можливості для доробок серійного купе. Судячи по зображенню, спорткар отримає розширювачі колісних арок збільшені колеса і масивне заднє антикрило. Також не виключено, що спорткар матиме модернізовану підвіску і, ймовірно, більш потужний двигун.

Відроджена Toyota Supra дебютувала в січні на Детройтському автосалоні. Купе оснастили трилітровою рядною наддувною «шісткою» BMW, що розвиває 340 к. с. і 500 Нм крутного моменту. Двигун дозволяє спорткару прискорюватися з місця до першої «сотні» за 4,3 секунди. Максимальна швидкість примусово обмежена електронікою на позначці 250 км на годину.

Крім того, «Супра» буде пропонуватися з дволітровим чотирициліндровим турбомотором, доступним в двох стадіях форсування: 197 к. с. (320 Нм) і 258 к. с. (400 Нм). У першому випадку автомобіль набирає “сотню” за 6,5 сек., а в другому – за 5,2 секунди. Всі двигуни працюють в парі з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook