Автоновини

Subaru анонсувала прем’єру нового Legacy

Фото: Subaru

Компанія Subaru опублікувала кілька тізерних зображень седана Legacy нового покоління. На першому знімку зображений великий сенсорний дисплей мультимедійного комплексу автомобіля. Зверху екрана відображаються настройки аудіосистеми. Окремі іконки в центрі дисплея відповідають за управління основними функціями автомобіля, а знизу знаходиться управління клімат-контролем.

На другому зображенні показаний сам автомобіль, прихований в темряві. Судячи по знімку, новинка буде не сильно відрізнятися зовні від нинішнього Legacy. Раніше машина вже була не раз помічена фотошпигунами. На тестових прототипах встановлені нові решітки радіатора і інша оптика. Крім цього, у седана з’являться інші бампери і інша вихлопна система.

Subaru Legacy побудують на модульній платформі Subaru Global Platform. Це ж шасі вже використовують Ascent, Crosstrek, Forester та Impreza. За неофіційними даними, в моторну гамму новинки увійде атмосферний 2,5-літровий двигун з чотирма циліндрами. Також слід очікувати появу нового 2,0-літрового бензинового турбомотора. Крім цього, клієнтам повинні запропонувати 2,4-літровий агрегат з віддачею 260 к.с.

Фото: Subaru

Офіційна прем’єра відбудеться 7 лютого на автосалоні в Чикаго. Продажі машини на місцевому ринку почнуться відразу після дебюту на мотор-шоу.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook