Автоновини

Нова BMW M3 отримає 500-потужну версію і «механіку»

Фото: BMW

На форумі Bimmerpost опублікували деякі подробиці про «заряджений» седан BMW M3 наступного покоління. Зокрема, автомобіль збереже механічну коробку передач, а також отримає версію з двигуном потужністю понад 500 кінських сил.

Нову BMW M3 укомплектують істотно допрацьованим трилітровим рядним шестициліндровим мотором з двома турбінами, який буде доступний в декількох рівнях форсування. Початкова модифікація M3 отримає агрегат потужністю 450 к. с., механічну коробку передач, а також привід на задню вісь.

Віддачу двигуна «середнього» варіанту збільшать до 475 к. с., а топова модифікація Competition отримає агрегат потужністю понад 500 сил. Такі автомобілі укомплектують системою повного приводу xDrive і автоматичною трансмісією. Для автомобілів буде доступна адаптивна підвіска, спортивний M-диференціал, а також карбон-керамічні гальмівні механізми.

За попередніми даними, серійне виробництво седана BMW M3 наступного покоління почнеться не раніше кінця 2020 року.

На даний момент найпотужнішою і найшвидшою дорожньої версією M3 є модель під індексом CS. Седан комплектується доопрацьованою трилітровою «шісткою» твін-турбо, що розвиває 460 к. с. і 600 Нм крутного моменту. Двигун працює в парі з семиступінчастою роботизованою коробкою передач з двома зчепленнями.

BMW M3 CS набирає першу “сотню” за 3,9 сек., що на 0,2 і 0,1 сек. швидше звичайної M3 і Competition Package відповідно. Максимальна швидкість седана примусово обмежена електронікою на позначці 280 км на годину.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook