Автоновини

Toyota представила спецверсію Land Cruiser 200

Фото: Toyota

Компанія Toyota розсекретила спеціальну версію позашляховика Land Cruiser 200 під назвою Heritage Edition. Автомобіль розроблений для ринку США і присвячений 60-річному ювілею виходу цієї моделі на місцевий ринок. Публічний дебют новинки відбудеться на автосалоні в Чикаго. Позашляховик вийде обмеженим накладом 1200 примірників.

Автомобіль можна буде купити в двох кольорах кузова – Midnight Black Metallic і Blizzard Pearl. Позашляховик отримав особливу емблему в витражному стилі, нову решітку радіатора і 18-дюймові колісні диски. Крім того, машина втратила підніжки і хромовані молдингі. Позашляховик оснащується додатковим захистом радіатора і підвіски.

П’ятимісний Land Cruiser отримав модернізовану мультимедійну систему з 9-дюймовим сенсорним дисплеєм, адаптивний круїз-контроль, бездротову зарядку для смартфонів і сидіння, оббиті шкірою. Водієві доступні системи допомоги при спуску і підйомі, а також круїз-контроль CRAWL Control.

Новинку укомплектували 5,7-літровим бензиновим двигуном V8. Потужність агрегату становить 386 к. с. і 544 Нм крутного моменту. Мотор працює спільно з восьмиступінчастим «автоматом». Також позашляховик комплектується системою повного приводу з диференціалом Torsen.

На даний момент Toyota вже веде випробування Land Cruiser 200 наступного покоління. Судячи з раніше опублікованих шпигунських фотографій, автомобіль отримає невеликі зміни в дизайні. Машину укомплектують новою решіткою радіатора, спойлером, іншими бамперами і зміненою оптикою. На світовому ринку автомобіль повинен з’явитися в 2020 році.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook