Автоновини

Дизайн спортивної версії BMW X3 розсекретили до прем’єри

Фото: CarBuzz

У Мережу витекли знімки «зарядженої» M-версії кросовера X3. Фотографії, які виклало видання CarBuzz, були зроблені під час закритого заходу німецького бренду. Судячи з них, автомобіль отримає аеродинамічні бічні дзеркала, бампер з великими повітрозабірниками, та алюмінієві колісні диски.

Технічні характеристики машини поки тримаються в секреті. За неофіційними даними, кросовер укомплектують новим шестициліндровим рядним наддувним двигуном робочим об’ємом 3 літри. Віддача агрегату складе 450 к. с. і 475 к. с. з опціональним спорт-пакетом Competition Package. Автомобіль отримає систему повного приводу від седана M5 нового покоління, яку спеціально адаптують для кросоверів.

Компанія BMW представила кросовер X3 третього покоління на автосалоні у Франкфурті в 2017 році. Новинка отримала нову платформу, розумні опції, а також потужну спортивну версію з 360-потужним двигуном. В основу позашляховика лягло модифіковане модульне шасі CLAR, на якому побудовані флагманський седан 7-Series і нова «п’ятірка».

Фото: CarBuzz
Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook