Автоновини

Новий кросовер Audi вперше помічений на тестах

Фото: Motor1

Компанія Audi приступила до тестів нового купеобразного кросовера. За даними видання Motor1, яке опублікувало шпигунські фотографії з випробувань, автомобіль отримає назву Q4 і буде представлений до кінця нинішнього року. За іншими даними, новинка з’явиться у продажу під назвою Q3 Sportback.

Очікується, що в модельному ряду бренду новинка займе місце на щабель нижче Q5 і буде конкурувати з BMW X4 і Mercedes-Benz GLC Coupe. Збирати Audi Q4 будуть на заводі в угорському Дьйорі. Новий кросовер побудують на платформі MQB.

Всі технічні характеристики кросовера поки тримаються в секреті. За неофіційними даними, моторну гамму новинка запозичить у Q3, представленого влітку минулого року. В такому випадку базовим мотором для кросовера стане 1,5-літровий бензиновий двигун з віддачею 150 кінських сил. Також клієнтам запропонують 2,0-літровий бензиновий агрегат. Двигун буде доступний в двох варіантах: з віддачею 190 і 230 кінських сил. Крім них в гамму моторів увійде 2,0-літровий дизельний двигун.

Також очікується поява зарядженої версії Audi Q4 RS. Така модифікація, швидше за все, отримає п’ятициліндровий бензиновий двигун з віддачею 400 кінських сил. Цей автомобіль дебютує вже після прем’єри стандартного Q4.

Компанія Audi представила кросовер Q3 нового покоління в липні 2018 року. Основними конкурентами машини є BMW X1, Volvo XC40, Jaguar E-Pace і Lexus UX. Виробництво нового Audi Q3 буде налагоджено на заводі в Угорщині. В цілому зовнішність автомобіля виконана за мотивами нової A8. Кросовер отримав нову решітку радіатора, масивні колісні арки, нові ходові вогні і інші ліхтарі.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook