Автоновини

Ford представив оновлений Mondeo

Фото: Ford

Рестайлінгове сімейство Ford Mondeo отримало новий дизельний агрегат, а універсал вперше став доступний з гібридною силовою установкою.

Компанія Ford представила оновлене сімейство Mondeo для європейського ринку. Автомобілі отримали змінену зовнішність і інтер’єр, а універсал вперше став доступний з гібридною силовою установкою.

Після рестайлінгу Ford Mondeo обзавівся модернізованими бамперами, зміненою решіткою радіатора, а також іншими блоками світлодіодних денних ходових вогнів. Для салону стали доступні нові варіанти обробки, а версії з восьмиступінчастою автоматичною коробкою отримали круглий цифровий селектор.

У лінійку двигунів додали новий дволітровий дизельний агрегат сімейства EcoBlue, доступний в двох варіантах форсування: 150 і 190 кінських сил. Зокрема, в моторі застосували нову систему уприскування палива високого тиску.

У універсалу Mondeo з’явилася версія з гібридною силовою установкою, до складу якої входить дволітровий бензиновий двигун, що працює по циклу Аткінсона, електромотор, генератор, літійіонна батарея на 1,4 кВт · год і варіатор.

У Україні нинішній Ford Mondeo пропонується з 2,0-літровим дизельним двигуном потужністю 150 і 180 кінських сил. Крім того, доступний 1,5-літровий бензиновий, наддувний мотор EcoBoost, який видає 165 к.с. Всі агрегати поєднуються з шестиступінчастою автоматичною коробкою передач. Ціни на Mondeo починаються від 723 849 грн (з урахуванням діючих знижок).

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook