Автоновини

Fiat Tipo отримав Sport-версію

Фото: Fiat

У хетчбека з’явилася модифікація «під спорт» з агресивним обвісом кузова. Крім того, Fiat Tipo став доступний з двома новими моторами.

Компанія Fiat представила нову версію хетчбека Tipo під назвою Sport. П’ятидверка отримала більш агресивну зовнішність, а також стала доступна з двома новими моторами.

Fiat Tipo Sport можна відрізнити від звичайного хетчбека за зміненим переднім бампером, збільшеним бічним «спідницям», великим спойлером на даху, а також іншому заднього бамперу з інтегрованим дифузором.

Плюс до всього новинка отримала чорне облицювання решітки радіатора, затемнені задні вікна і особливі 18-дюймові колісні диски. У салоні з’явилися сидіння, рульове колесо і селектор трансмісії зі шкіряним оздобленням. У стандартне оснащення увійшла мультимедійна система Uconnect з семидюймовим сенсорним дисплеєм, а також підтримкою інтерфейсів Apple CarPlay і Android Auto.

Лінійка двигунів включила два нових мотора: 1,4-літровий бензиновий 95-потужний агрегат і дизель MultiJet робочим об’ємом 1,3 літра такої ж потужності. Крім того, Fiat Tipo Sport буде доступний з колишніми бензиновими і дизельними моторами об’ємом 1,4 і 1,6 літра відповідно, які видають по 120 кінських сил.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook