Автоновини Військова техніка

УАЗ прощавай- підписаний новий контракт з Міноборони

У 2019 українська армія поповниться новітніми санітарними автомобілями, які прийдуть на зміну давно застарілим «буханкам» УАЗ, пише Autocentre.

З Міністерством оборони України підписано контракт на поставку в 2019 році нових санітарних автомобілів «Богдан 2251». Про це повідомляє прес-служба корпорації «Богдан». Машини повинні замінити застарілі УАЗ, які поставлялися ще за часів СРСР.

Нагадаємо, що в минулому 2018 році в армію вже поставили близько півсотні санітарних автомобілів «Богдан 2251». Після декількох місяців експлуатації військові висловили свої побажання щодо доопрацювання машини.




У підсумку в конструкцію «Богдан +2251» було внесено 10 змін. Так, переглянули обладнання кабіни водія і медичного кузова-фургона. Останній став більш комфортабельним – тут зокрема з’явився автономний підігрівач. Також було встановлено передпусковий підігрівач на паливну систему двигуна.

За новим контрактом в 2019 році ВСУ отримають ще більше санітарних автомобілів «Богдан 2251». Таким чином «буханка» УАЗ скоро відправиться на спокій.

Нагадаємо, що в основі «Богдан 2251» лежить шасі китайського позашляховика Great Wall Wingle 5. Автомобіль комплектується турбодизелем GW4D20 потужністю 143 к. с. Від 0 до 80 км / год машина розганяється за 20 секунд і досягає максимальної швидкості в 110 км / г. Спеціальна кузовна надбудова може вмістити до семи поранених в положенні сидячи або трьох – на ношах.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook