Автоновини

Audi запустить в серію електричний суперкар

Керівництво компанії Audi дало зелене світло проекту дрібносерійного випуску електричного суперкара. Про це з посиланням на власне джерело повідомляє нідерландське видання Autoweek.

Товарний автомобіль побудують на базі концепт-кара PB18 e-tron, який був представлений влітку 2018 року. Прототип оснащений трьома електричними моторами, що видають в сумі 680 к. с. і 830 Нм крутного моменту.

При цьому водій при бажанні на короткий відрізок часу зможе збільшити продуктивність агрегатів до 775 кінських сил. В такому випадку електричний суперкар здатний прискорюватися з місця до 100 км / год менш ніж за дві секунди.

Двигуни живляться від комплекту акумуляторів з твердим електролітом на 95 кіловат-годин. При повністю заряджених батареях автомобіль може проїхати до 500 кілометрів. Відновити запас електроенергії можна всього за 15 хвилин за допомогою спеціальної 800-вольтової системи.

За попередніми даними, тираж серійного Audi PB18 e-tron складе 50 примірників. Терміни появи і ціни на електричний суперкар поки не називаються.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook