Автоновини

Cadillac випустить електрокар для конкуренції з Tesla

Фото: Cadillac

Концерн General Motors збирається почати випускати преміальні електрокари, які будуть продаватися під брендом Cadillac. Подібні автомобілі зможуть скласти конкуренцію електромобілям Tesla, а також «зеленим» моделям марок Mercedes-Benz і Audi. Про це повідомляє Reuters.

В основу електрокара Cadillac ляже архітектура BEV нового покоління, спеціально розроблена для автомобілів з повністю електричними силовими установками. Передбачається, що новинка з’явиться в 2021 році і згодом стане «базою» ще для дев’яти «зелених» моделей – від компактного SUV до семимісного розкішного кросовера і великого комерційного фургона.

Рашіше марка Cadillac випускала тільки підключаємі гібриди: компактний седан ELR і Plug-In-модифікацію флагмана CT6. Однак обидві моделі не користувалися достатньою популярністю.

При цьому у General Motors є великий досвід в розробці електричних машин. Наприклад, «зелений» Chevrolet Volt з’явився до виходу на ринок Tesla Model S, а відносно доступний електрокар Chevrolet Bolt почали продавати задовго до випуску Tesla Model 3.

Раніше керівник General Motors Мері Барра заявила, що до 2026 року концерн має намір продавати близько одного мільйона електричних автомобілів щорічно. Передбачається, що плани GM щодо електрифікації «Кадилака» будуть озвучені найближчим часом.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook