Автоновини

Новий Porsche 911 позбувся даху

Фото: Porsche

Компанія Porsche представила кабріолет 911 нового покоління. Автомобіль дебютував в модифікаціях 911 Carrera S і 911 Carrera 4S. Модель зберегла класичну задньомоторну схему з горизонтальним розташуванням трилітрового шестициліндрового оппозитника.

Від звичайного 911 машина відрізняється м’яким складаним дахом. Дах піднімається, або опускається менше ніж за 12 секунд при швидкості до 50 км на годину. Складаний дах обладнаний магнієвими дугами, які запобігають здуттю на високих швидкостях.

Кабріолет оснащується 2,0-літровм бензиновим двигуном. Агрегат видає 450 к.с. і 530 Нм крутного моменту. Мотор поєднується з новою восьмиступінчастою роботизованою коробкою передач з двома зчепленнями.

Задньопривідний кабріоет 911 Carrera S здатний прискорюватися з місця до першої «сотні» за 3,9 сек., а повнопривідна 911 Carrera 4S – за 3,8 секунди. З опціональним спортивним пакетом Sport Chrono час розгону можна поліпшити ще на 0,2 сек.

Стандартна версія Porsche 911 восьмого покоління дебютувало в рамках мотор-шоу в Лос-Анджелесі в листопаді минулого року. побудували на модернізованому шасі зі збільшеною часткою використання алюмінію переважно в задній частині кузова, що позитивно позначилося на важелях по осях і стійкості автомобіля на високих швидкостях. Що стосується зовнішності, то серед найбільш помітних змін збільшений капот, а також інші головні фари, які будуть доступні з матричними світлодіодами.

У список стандартного устаткування Porsche 911 увійшла система екстреного гальмування, що працює на основі фронтальної камери з можливістю розпізнавання рухомих об’єктів, а також система нічного бачення. За додаткову плату доступний адаптивний круїз-контроль з функцією повної зупинки і автоматичного відновлення руху.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook