Автоновини

Ford замінить EcoSport новим кросовером на базі Fiеsta

Фото: Autocar

Компанія Ford почала дорожні випробування кросовера, який побудують на базі компактної моделі Fiesta. Як повідомляє видання Autocar, новинка з’явиться в 2020 році і буде покликана замінити нинішній EcoSport.

У лінійку двигунів нового кросовера увійдуть бензинові наддувні мотори сімейства EcoBoost. Передбачається, що, як і нинішній EcoSport, автомобіль буде доступний як з переднім, так і з повним приводом. Основними конкурентами кросовер-версії «Фієсти» стануть Seat Arona і Nissan Juke наступного покоління.

Влітку 2018 року стартував продаж оновленого кросовера EcoSport нинішнього покоління. Від попередника рестайлінговий автомобіль можна відрізнити завдяки зміненій радіаторній решітці, фарам головного світла, виконаним в дусі спорткара Mustang, а також за рахунок нових задніх ліхтарів. Крім того, в салоні з’явився додатковий USB-роз’єм на стельовій консолі для відеореєстратора.

Ford EcoSport доступний з новим 1,5-літровим бензиновим двигуном потужністю 123 к. с., який прийшов на зміну агрегату робочим об’ємом 1,6 літра. Мотор здатний працювати з п’ятиступінчастою механічною або з шестидіапазонною автоматичною коробкою передач. Плюс до всього кросовер пропонується з топовим дволітровим двигуном, що видає 148 к. с., шестиступінчастим “автоматом” і повним приводом.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook