Автоновини

Hyundai випустить кросовер Genesis і нову Sonata в 2019 році

У 2019 бренди Hyundai, Kia і Genesis представлять 13 нових, або рестайлінгових моделей, серед яких буде преміальний кросовер і седан Sonata восьмого покоління.

Hyundai Motor Group в 2019 році представить 13 нових, або рестайлінгових моделей, які будуть випускатися під брендами Hyundai, Kia і Genesis. Зокрема, мова йде про преміальний кросовер Genesis і седан Sonata наступного покоління. Про це повідомляє Reuters.

Зовні позашляховик буде нагадувати концепт-кар Genesis GV80, представлений в 2017 році на Нью-Йоркському автосалоні. В основу серійної моделі ляже шасі, на якому, в тому числі, буде побудований седан G80 нового покоління.

За попередніми даними, в лінійку двигунів увійде 3,3-літровий турбомотор V6, що розвиває 370 к.с., а також п’ятилітровий атмосферник V8 потужністю 420 кінських сил. Всі версії кросовера отримають повний привід.

Що стосується нової Hyundai Sonata, то вона добереться до України вже в 2019 році. Передбачається, що седан, який зовні буде значно відрізнятися від попередника, виконають відповідно до подальшого розвитку фірмово стилю Fluidic Sculpture.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook