Автоновини

Suzuki перетворила новий Jimny у позашляховий пікап

Фото: Suzuki

Компанія Suzuki анонсувала прем’єру кількох концепт-карів, прем’єра яких відбудеться в січні 2018 року на Токійському автосалоні. Серед них буде експериментальна версія позашляховика Jimny нового покоління з кузовом «пікап».

Новинка під назвою Jimny Sierra Pickup Style отримала невеликий вантажний майданчик, особливу радіаторну решітку, а також вставки на боковинах кузова «під дерево» – як у класичних американських автомобілів 70-х і 80-х років. Автомобіль оснащений новим 1,5-літровим чотирициліндровим атмосферником, подробиць про який не наводиться. На стандартному автомобілі цей мотор видає 102 к.с. і 130 Нм крутного моменту.

Плюс до всього, в Токіо дебютує концепт-кар на базі Jimny під назвою Survive, підготовлений до важкого бездоріжжя. Автомобіль отримав підвіску зі збільшеним дорожнім просвітом, позашляхові покришки, сталевий бампер з буксирувальними гаками, а також лебідку. Позашляховик укомплектований трициліндровим 660-кубовим двигуном, що видає 64 кінських сили.

До України стандартний Suzuki Jimny нового покоління повинен дістатися навесні 2019 року. Позашляховик буде доступний з 102-потужним  1,5-літровим агрегатом, що працює в парі з п’ятиступінчастою механічною коробкою, або з чотирьохдіапазонним «автоматом».

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook