Автоновини

McLaren випустив особливий суперкар на честь першої перемоги у Формулі-1

Фото: McLaren Automotive

Компанія McLaren представила спеціальну версію суперкара 720S. Новинку випустили на честь 50-річного ювілею першої перемоги британської команди на Гран-прі Бельгії в 1968 році.

Суперкар отримав особливий колір кузова під назвою Papaya Orange, що дає відсилання до лівреї гоночного автомобіля McLaren M7A, який під керуванням Брюса Макларена прийшов першим до фінішу в гонці 50-річної давнини. На задніх крилах і на підголівниках сидінь з’явилося зображення контурів бельгійської траси «Спа-Франкоршам» в її тодішній конфігурації.

Крім того, новинка отримала карбонові накладки на порогах з написом «1st McLaren F1 victory Belgian Grand Prix 9th June 1968 – Bruce McLaren», а також ключ запалювання з сріблястим гравіюванням «Spa 68».

Чи піддалася змінам технічна складова суперкара, не повідомляється. Стандартний McLaren 720S оснащений чотирилітровим агрегатом V8 з двома турбінами, що розвиває 720 к.с. і 770 Нм крутного моменту.

Двигун працює в парі з семиступінчастою роботизованою коробкою передач з двома зчепленнями. Суперкар здатний прискорюватися з місця до 100 км / год за 2,8 секунди, а розгін до 200 км / год займає 7,8 секунди. Максимальна швидкість автомобіля складає 341 км на годину.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook